AlexandraStrolia

Alla inlägg under april 2010

Av Alexandra Strolia - 5 april 2010 15:11

Idag är jag bara hemma och tar det lugnt för en gångs skull..Hela tjejfamiljen samlad. Aja, det ändå skit dåligt väder. HATAR När det är grått ute. Nej,fiifän det drar ner ens humör bara. 


Nu när det ska bli varmare egentligen eftersom dt är April så känns faktiskt det som det blir kallare. Himlen kanske e blåare men ouf, vinden är för kall. D känns verkligen som man lever typ i Grönland det kaos.     

HAHA, allvar jag dör av skratt. Kollar på Sex and the City på tvn;n han Alexander Patrovsky som är rysk som hon e tillsammans med är HELT efterbliven dör av skratt.

  

Samantha har cancer och Carrie säger det till honom och han berättar hela tiden om att Samantha kommer dö för att hans kompis Dog av cancer HAHAHA, sjuk i huvudet e han..så ful med hans dialekt


Lördags; Påsk:) ..Åkte jag och träffade Lita,drog hem till Michaela,hoppade på 5an träffade Jasco älskling,fixade öl& drog till Slottskogen. Aww, jag och jasco kollade på pingvinerna och DOG. För söta va dom!! Dem kollade verkligen på oss o gick fram o tillbaks med sina små fötter, OSHÄÄÄÄJ! Sen satte vi på en trottoar kant några timmar och snackade om allt.Vid 12 åkte jag och älskling hem till mig&hade underbart som vanligt<3


Igår; Vaknade jag upp bredvid min älskling Jasco hemma hos mig. Fick panik,glömde HELT av han sov hos mig. Vi låg och gosa med varandra,han låg i min famn & jag tog hand om han för han hade blivit sjuk. Aw,finast är min älskling! Sen tog vi vagnen,älskling åkte hem,jag träffade Lita, vi mötte Felicia och Olivia hade roligt med dem,åt gotti, Sen tog jag bussen hem o somna tidigt.


  

Jaja,vi hörs sen. Puss puss.

Presentation


Mitt namn är Alexandra Strolia,är en Amerikansk tjej på 17 år och bor i Gbg. Skriver om mitt galna liv, handikappade tankar,texter och känslor. Läs o Njut.

My life in Words Baby,
Now jump up lets get
CRAZY!

My Life,Your Entertainment!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards